Manifestări psihologice pe care e bine să le știi


Te-ai întâlnit cu cineva și comunici cu acesta? Dacă și-a sucit tălpile în direcția plecării, înseamnă că vrea să încheie discuția cu tine.
Prima întâlnire cu cineva contează cel mai mult.
Alege un loc deosebit pentru prima ta întâlnire cu o persoană pe care îți este dragă. Acest loc i se va asocia cu tine mereu în memoria acelei persoane.
Dacă te afli la un interviu pentru angajare, comportă-te ca şi cum te-ai revedea cu un vechi prieten.
Confortul tău va fi molipsitor.
Când te întâlnești pentru prima dată cu cineva, uită-te în ochii lui (ei) Contactul vizual profund va provoaca emoții și amintiri de neutat acelei persoane.
Arată mereu la oameni, fără să pară că te lauzi, că ai siguranţă şi încredere în tine, şi atunci mulţi te vor urma.
Atunci când vorbești cu cineva, rostește-i numele. în acest fel îi arăți acestei persoane că este importantă și valoroasă pentru tine.
În conversații cu alți oameni să nu spui niciodată: 'că eu gândesc' sau 'eu cred'
Vei da dovadă de nesiguranță.
Dacă cineva îți dă un răspuns nesatisfăcător, atunci continuă să-l privești în ochi, el își va da imediat seama și va continua să vorbească.
După ce te-a refuzat, o dată sau de două ori, unii oameni au mustrări de conștiință și astfel vor deveni mult mai cooperanți în a te ajuta. Aceasta este valabilă și în dragoste.
10  Când se râde într-un grup, fiecare persoană va privi instinctiv spre o altă persoană pe care o simpatizează cel mai mult.
11  Dacă bănuiești că cineva are de gând să te pârască sau să te critice în cadrul unei ședințe, atunci așează-te cât mai aproape de acea persoană.
Acest lucru o va descuraja și o va face să-și piardă din siguranța inițială.
12  Dacă cineva se enervează pe tine și tu stai calm, atunci acesta se va irita și mai tare.
Asta pe moment, căci apoi ulterior va fi jenat de tărăboiul creat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu