L-au confiscat pe Dumnezeu


        Religia creștină, de la oameni, nu cere prea mult efort de înțelegere și are un rol educativ, pozitiv, în societatea pe care o trăim. În spiritul ei ne spune; să fim buni, cinstiți și cu frică de păcate.
Dar ce ne facem cu semenii; de lângă noi, care l-au ''confiscat'' pe Dumnezeu, transformându-l într-un înger păzitor, al lor, personal. Ca și cum Dumnezeu ar exista pentru a le purta de grijă numai lor, ei sunt cei mai importanți și că orice ar face ei, e bine.(chiar dacă inconștienți ei fac rău !)
Toată ziua, de dimineață până seara îl invocă pe Dumnezeu în discuții, dar faptele și comportamentul lor îi contrazic total de la povățuirile bibliei.
Dar după cum spune o zicală - Dintr-un om rău n-ai să faci niciodată un bun credincios!
Acești oameni sunt fanatici. Ei se cred ''aleșii Domnului'', trăiesc o realitate numai a lor și nici pe departe nu sunt credincioșii adevărați de care biserica are nevoie.
După cum se vede și Dumnezeu în grădina lui mare, asemenea unui șef, are parte de slujitori lingușitori!

A crede în Divinitate nu este un lucru rău.
Numai că unii au inființat tot felul de ogrăzi proprii și afirmă că ei îl dețin pe Dumnezeu, făcând asta pentru înavuțirea lor sau pentru manipularea proștilor.
Dacă zice cineva :
''Eu îl iubesc pe Dumnezeu'', și-l urăște pe fratele său , este un mincinos ; căci cine nu-l iubește pe fratele său , pe care-l vede, cum poate să-L iubească pe Dumnezeu , pe care nu-L vede ?
(1.Ioan 5,20)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu