• Psihologie la ziHome       
  • Curiozitati la ziCuriozitati  
  • Informatica la ziInformatica
  • Filosofie la ziFilosofie      
  • Romantism si poeziePoezii         
  • HomeMuzica         
  •      

Mici trucuri, pentru a face pe cineva, să-i placă de noi !



1. Încercați să vă asociați ca o persoană pozitivă.
Atunci când vă aflați lângă persoana care doriți să o cuceriți, încercați să creați o atmosferă veselă, zâmbiți și spuneți lucruri minunate.
Pentru a face acest lucru, trebuie mai întâi să treziți emoții pozitive în cealaltă persoană, cum ar fi fericire, plăcere, siguranță.
Astfel de câte ori acea persoană va avea momente plăcute, ea își va aminti de noi.

2. Atunci când vorbești cu ea, privește-o în ochi !
Privirea în ochii altcuiva arată că avem o deschidere pentru o conexiune cu persoana respectivă. Această atitudine face ca persoana să ne vadă în subconștientul ei ca pe un partener potențial.
Privirea, față în față, creează un canal de comunicare non-verbală ce implică un schimb de sentimente, chiar mai activ decât cuvintele.

3. Într-o discuție cu cineva drag este bine să-i pronunțăm numele.
Atunci când cineva ne pronunță numele, simțim un sentiment mai mare de empatie față de persoana care o face.
Această reacție, emoțională, inconștientă, ne vine din trecutul nostru și este legată de amintirea părinților noștri, deoarece ei ne strigau pe nume.

4. Alinierea, imitarea și copierea comportamentului celui din fața noastră.
Oglindirea, copierea limbajului corpului, a gesturilor și a expresiilor faciale, ne va face mai simpatici în față unei persoane.
Atunci când cineva se comportă asemeni nouă, acea persoană ne insuflă mai multă încredere și ne pare mai apropiată psihic de noi.
Dar cel mai important lucru este să nu intrăm în contradicție cu persoana pe care o vrem alături. Trebuie să rezonăm, să fim în armonie cu ideile, cu părerile pe care le are aceasta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu