Viața socială - un șir de ritualuri?Nu deveni sclavul vreunei religii făcute de șmecheri care au inventat un Dumnezeu afurisit și răzbunător. Un Dumnezeu al lor care îți inpune: ce să mănânci, cum să te îmbraci, când să faci dragoste sau care îți cere mereu bani pentru biserică.
Popi sau lideri guru și tot felul de șarlatani îți explică prin viu grai, prin emisiuni la televizor sau prin cărți închipuite sfinte 'cum stă treaba cu Dumnezeu' și îți fură viața ta prin tot felul de de reguli dogmatice favorabile lor.
Când te scoli dimineața privește, bucură-te și vezi toate frumusețile din jurul tău. Gândește-te că poți fi liber ca păsările cerului și că nu trebuie să fii sclavul niciunei religii.
Dumnezeului cel adevărat nu-i trebuiesc rugăciunile tale, lingușirile tale, mătăniile tale, sacrificiile tale și nici nu-i trebuiesc banii tăi. El știe deja scopul și menirea ta, nevoile și dorințele tale și pentru asta ai fost creat. El vrea o legătură personală cu tine și nu una intermediară prin popi, lideri guru sau prin alți șarlatani provăduitori.
Trăiește-ți viața ca pe un dar unic în care tu ai fost ales special pentru a face fapte bune pe acest pământ - doar asta îți cere Dumnezeu !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu